Een vrijdagmiddagborrel zoals de maandelijkse Frankborrel in Rotterdam zit er even niet in. Het bedrijf Label A houdt daarom komende vrijdag om 17.00 uur een digitale vrijmibo voor heel thuiswerkend Nederland.
Volledig scherm
Een vrijdagmiddagborrel zoals de maandelijkse Frankborrel in Rotterdam zit er even niet in. Het bedrijf Label A houdt daarom komende vrijdag om 17.00 uur een digitale vrijmibo voor heel thuiswerkend Nederland. © Gratis

Kroegen dicht? De ‘vrijmibo’ gaat gewoon door, maar net even anders

Vrijdagmiddag, 17.00 uur.  De laptops gaan dicht en de tap gaat open. Normaal gesproken dan. Het Rotterdamse bedrijf Label A wil de welbekende vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) toch ‘gewoon’ door laten gaan. Het bedrijf werkt aan een aantal virtuele kroegen waar geproost kan worden. ,,We hopen op zo’n vijfduizend man’’, laat Roel de Lange namens de organisator weten. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam