Het huis dat te koop staan in Mijnsheerenland.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis dat te koop staan in Mijnsheerenland. © Funda/ Schep Registergoed BV

‘Laat Sywert van Lienden het kasteel van 5,2 miljoen euro kopen voor doodzieke kinderen’

LezersbrievenDat de DCMR onderzoek gaat doen waarom klachten over vliegtuigoverlast na een jaar afnemen, wordt door een RD-lezer niet begrepen. Want wat doet de milieudienst eigenlijk met al die meldingen die binnenkomen? Verder reacties op het Albeda dat minder fysiek les wil geven en plannen voor het dure huis dat in Mijnsheerenland te koop staat. Ook iets op uw hart? Laat het ons weten.

 1. ‘Als ouder moet je het recht hebben om hulp te vragen voor je kind’
  Lezersbrieven

  ‘Als ouder moet je het recht hebben om hulp te vragen voor je kind’

  Het artikel over Michel en Suzan die met lede ogen aanzien hoe hun dochter afglijdt, heeft zo goed verwoord wat mij ook al heel lang dwars zit. Je bent niet volwassen op je achttiende en je kan niet verantwoordelijk zijn voor alles op je 21ste. Je hebt daar hulp bij nodig. Het liefst van je ouders en als dat niet lukt van een buitenstaander die de weg weet. Zeker in de huidige tijd waar er zoveel prikkels zijn.
 2. Aan de wieg van een icoon: Marcel is zijn hele loopbaan al nauw betrokken bij de jarige Erasmusbrug
  PREMIUM
  Erasmusbrug 25 jaar

  Aan de wieg van een icoon: Marcel is zijn hele loopbaan al nauw betrokken bij de jarige Erasmus­brug

  Hij kent letterlijk élk onderdeeltje van de Erasmusbrug. Marcel Walravens stond dan ook als jonge ambtenaar aan de wieg van iets dat zou uitgroeien tot een icoon van Rotterdam. De brug viert binnenkort zijn 25ste verjaardag en krijgt daarom de komende weken extra aandacht in het AD. Walravens is trots én laconiek: ,,In de basis is een brug een plank over een sloot.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam