Leerlingen van het Comenius in Capelle krijgen een cheque uit handen van Richard Lopes Mendes van kledingmerk Clan de Banlieue en influencer Lorenzo Dinatelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het Comenius in Capelle krijgen een cheque uit handen van Richard Lopes Mendes van kledingmerk Clan de Banlieue en influencer Lorenzo Dinatelle. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Leerlingen van het Comenius in Capelle krijgen les van de eigenaar van kledingmerk Clan de Banlieue

Leerlingen van het Comenius Beroepsonderwijs Capelle met het keuzevak ondernemen kregen vrijdag les van een aantal échte ondernemers. Richard Lopes Mendes van het razend populaire kledingmerk Clan de Banlieue en influencer Lorenzo Dinatelle kwamen langs om te vertellen over hoe zij te werk gaan. 

  1. Ambitieus plan: nieuw Feijenoordpark verbindt omgeving Kuip met oude wijken op Zuid
    PREMIUM

    Ambitieus plan: nieuw Feijenoord­park verbindt omgeving Kuip met oude wijken op Zuid

    Een groot deel van Rotterdam-Zuid ondergaat de komende tientallen jaren een metamorfose. Op initiatief van onder andere de gemeente Rotterdam, de NS en ProRail wordt onderzocht hoe het spoorwegemplacement bij De Kuip kan worden verplaatst, zodat de overblijvende sporen kunnen worden overkapt. Er ontstaat dan een gevarieerd dakpark, met aan de randen duizenden nieuwe woningen en een intercitystation, met als optie een aansluiting op een ov-verbinding naar Noord.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam