Lijnbaan afgezet: agent vraagt vriendin ten huwelijk

VideoHet winkelend publiek op de Lijnbaan in Rotterdam was vanmiddag even in rep en roer. De politie zette de omgeving van een winkel af. Niet omdat er een misdaad was begaan, maar vanwege de liefde. Agent Arco vroeg zijn vriendin Natalie ten huwelijk. 

Volledig scherm
Agent Arco vraagt zijn Natalie ten huwelijk op de Lijnbaan in Rotterdam. © AD

Valentijnsdag en dus hét moment voor politieman Arco om op de knieën te gaan. Met een groepje collega's rijdt hij even voor 15.00 uur het Binnenwegplein op. Omstanders denken nog: wat doen die politieauto's hier.

De wagens wachten op de hoek met de Lijnbaan op het moment dat Arco zijn vriendin kan gaan verrassen. ,,Het was timing. Ik was heel zenuwachtig'', vertelt Arco na het moment suprême. 

De auto's rijden plotseling door naar de Douglas op de Lijnbaan. Agenten springen uit de voertuigen en zetten het gebied af met linten. Natalie wordt door haar collega's, die in het complot zaten, naar buiten gebracht. Daar vraagt Arco om haar hand. Hij is dolblij met haar reactie. ,,Het is de vrouw van mijn leven. Ik wil haar gelukkig maken.'' Natalie omhelst hem, omstanders applaudisseren.

Volledig scherm
Agent Arco met zijn vriendin Natalie en collega's, nadat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd. © AD

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

poll

Een jaar uitstel voor nieuw stadion Feyenoord: komt van uitstel ook afstel?

Een jaar uitstel voor nieuw stadion Feyenoord: komt van uitstel ook afstel?

  • Ja, dat nieuwe stadion komt er nooit (35%)
  • Nee, het plan wordt hier alleen maar beter van (28%)
  • Ik ben het spoor inmiddels bijster (38%)
7771 stemmen