Volledig scherm
Lucas (8) uit Soest zocht de Rotterdamse Zoë © Saskia Berdenis van Berlekom

Lucas (8) vindt vakantieliefde Zoë terug: geen vlinders, wel samen spelen

De 8-jarige Lucas uit Soest kan opgelucht ademhalen: zijn vakantieliefde is gevonden! De Rotterdamse Zoë las zijn oproep en heeft zich gemeld.

Opeens was Zoë (9) vertrokken uit het Turkse resort waar Lucas eind april met zijn ouders op vakantie was. En dat terwijl hij het spelen met haar zo leuk had gevonden. Lucas was verdrietig en dat is hij nog niet eerder geweest over een meisje. Hij wil haar graag nog eens terug zien maar wist alleen haar voornaam en woonplaats, Rotterdam.

Door een oproep op AD.nl komt zijn wens uit. Zoë heeft zich gemeld! Haar vader Sylvester schrijft: ,,We vinden het een heel leuk artikel, Zoë is heel erg onder de indruk. Helaas heeft ze geen vlinders maar ze heeft het wel heel gezellig gehad met Lucas.”

Lucas hoopte nog een keertje op vakantie te gaan met Zoë en de andere kinderen waarmee ze hadden gespeeld in Turkije. Maar omdat dat niet zomaar kan, zou hij al blij zijn als het meisje nog eens met hem wilde spelen. Goed nieuws: dat wil Zoë ook wel.

De ouders hebben inmiddels elkaars contactgegevens om een afspraak in te plannen.

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam