Vliegvelddirecteur Ron Louwerse (r) met demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (l) en Schipholbaas Dick Benschop bij de start van de bouw van het zonnepark op Rotterdam The Hague Airport.
Volledig scherm
PREMIUM
Vliegvelddirecteur Ron Louwerse (r) met demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (l) en Schipholbaas Dick Benschop bij de start van de bouw van het zonnepark op Rotterdam The Hague Airport. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Ludieke actie om gratis stroom van Rotterdam The Hague Airport te claimen na beloftes vliegveldbaas

Criticasters van Rotterdam The Hague Airport hebben een website gelanceerd waar omwonenden gratis stroom van de luchthaven kunnen claimen. Aanleiding voor de ludieke actie is de aankondiging van vliegvelddirecteur Ron Louwerse om de stroom van de zonnepanelen op zijn terrein aan de omgeving te leveren. Bij radiozender BNR zei hij in juni dat de omwonenden er niet voor hoeven te betalen. 

  1. De sloop van Correct nadert, maar de herinneringen blijven. Wat heeft u daar allemaal weggesleept?
    Oproep

    De sloop van Correct nadert, maar de herinnerin­gen blijven. Wat heeft u daar allemaal wegge­sleept?

    Hij komt, hij komt, de man met de slopershamer die het voormalige Correct-pand aan de Bergweg met één doffe dreun tegen de grond beukt. Maar helaas, zo snel gaat het niet, hier in Rotterdam-Noord. De eerste afzettingen arriveerden maandag aan de achterkant van het karakteristieke, voorheen sneeuwwitte gebouw waar menig Rotterdammer zijn elektronica kocht. Op deze plek zal het slopersvolk de leegstaande winkel betreden en de komende weken het complex van binnenuit tegen de grond werken.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam