Rachel Pop (l) en Maaike Maurer uit Vlaardingen zijn inmiddels al bijna een jaar de eigenaren van De Plantenpotten webshop.
Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Pop (l) en Maaike Maurer uit Vlaardingen zijn inmiddels al bijna een jaar de eigenaren van De Plantenpotten webshop. © Privéfoto

Maaike en Rachel gingen van een bezoek aan de Thaise jungle naar hun eigen planten én pottenwebshop

Maaike Maurer (30) en Rachel Pop (31) uit Vlaardingen begonnen het nieuwe jaar goed. Op exact 1 januari 2021 lanceerden zij hun website voor planten met bijpassende potten. Omdat zij een stel zijn dat wel van dit groen in huis houdt, kreeg de webshop de naam ‘De Plantenpotten’. ,,Een beetje zelfspot moet kunnen toch?”, lacht Maurer.

  1. Barendrechtse energiemaatschappij Anode Energie vraagt faillissement aan

    Barend­recht­se energie­maat­schap­pij Anode Energie vraagt faillisse­ment aan

    Energiemaatschappij Anode Energie uit Barendrecht vraagt bij de rechtbank in Rotterdam faillissement aan, zo kondigt het bedrijf aan. De onderneming heeft zo’n 14.000 directe en indirecte klanten voor kleinverbruik. Volgens Anode kwam een partij waarbij het bedrijf energie inkoopt zijn verplichtingen niet na, waardoor het bedrijf gas en elektriciteit plotseling tegen de sterk gestegen marktprijzen moest inkopen. Dat was niet mogelijk voor het bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam