Machete-aanval Carnisselaan: politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding vier jonge, Haagse verdachten

videoBij een steekpartij op de Carnisselaan in Rotterdam-Charlois is dinsdagavond een man gewond geraakt. Hij werd aangevallen met een machete. Hij is buiten levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. De vier gevluchte verdachten werden aangehouden langs de A13. Daarbij werd een waarschuwingsschot gelost. De verdachten komen allen uit Den Haag en zijn tussen de 17 en 19 jaar oud.

De politie kreeg rond 21.00 uur een melding binnen over de steekpartij. Aan het kapmes-incident ging een hevige ruzie tussen het kwartet en het 23-jarige slachtoffer vooraf. De Rotterdammer raakte ernstig gewond aan zijn hand.

De verdachten vluchtten in een auto. De auto werd getraceerd en aan de kant gezet op de A13 richting Den Haag. De politie moest een waarschuwingsschot lossen bij de aanhouding, omdat de vier de aanwijzingen van agenten niet opvolgden. Bij de aanhouding werd de zogenoemde Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten toegepast. In de auto werd een machete aangetroffen. 

Bij een steekpartij is één gewonde gevallen.
Volledig scherm
Bij een steekpartij is één gewonde gevallen. © MediaTV
  1. Uitslaande brand zorgt voor zware schade aan woning in Capelle aan den IJssel, vuur pas na uren blussen uit
    Update/video

    Uitslaande brand zorgt voor zware schade aan woning in Capelle aan den IJssel, vuur pas na uren blussen uit

    In een woning aan de ’s-Gravenweg in Capelle aan den IJssel is vanmiddag rond 15.00 uur een grote, uitslaande brand uitgebroken. De vlammen sloegen lange tijd uit het rieten dak van de woning. De brandweer probeerde met man en macht het vuur te blussen. Pas rond 20.30 uur werd het sein brand meester gegeven. Momenteel worden er nog laatste werkzaamheden door de brandweer uitgevoerd. De woning is zwaar beschadigd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam