Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Man (30) zwaargewond na mishandeling in centrum van Rotterdam, daders spoorloos

Een 30-jarige man is afgelopen zaterdagnacht zwaar mishandeld in het centrum van Rotterdam. Het slachtoffer ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Dat maakte de politie dinsdag bekend. 

 1. Joke (62) en Marc (56) wonen in droomhuis langs het water: ‘Waren meteen verliefd op deze woning’
  PREMIUM
  binnenkijken

  Joke (62) en Marc (56) wonen in droomhuis langs het water: ‘Waren meteen verliefd op deze woning’

  Het was altijd hun droom om in een huis langs het water te wonen. Bijna 30 jaar geleden kwam deze droom voor Joke (62) en Marc (56) van ’t Veer uit. Ze wonen al jaren met veel plezier langs de Rotte in Rotterdam Terbregge in een huis dat ze eigenhandig verbouwden met tweedehandsmaterialen. Met als resultaat een woning waar iedereen zich thuis voelt en waar het geregeld zoete inval is.
 2. Bruggen van dit bedrijf zijn wereldwijde hit: ‘Allemaal van kunststof, want staal en beton zijn passé’
  PREMIUM

  Bruggen van dit bedrijf zijn wereldwij­de hit: ‘Allemaal van kunststof, want staal en beton zijn passé’

  FiberCore Europe heeft de potentie uit te groeien tot een multinational. En dat allemaal dankzij InfraCore. Een innovatief kunststof bouwmateriaal dat de laatste jaren flink aan populariteit wint. IJzersterk en duurzaam. Perfect om vliegtuigvleugels, windmolens en scheepsrompen van te maken. Maar ook sluizen en bruggen, die wereldwijd een hit zijn. ,,Zelfs het dek van de Brienenoord- of Haringvlietbrug leent zich prima voor een kunststof rijbaan.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam