Man (57) overleden na schietpartij in Rotterdam

videoBij een schietpartij aan de Laantjesweg in Rotterdam-Zuid is maandagavond een 57-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats overleden. Toegesnelde hulpdiensten probeerden het leven van het slachtoffer nog te redden, maar reanimatie mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

 1. Ouderen hebben moeite met krijgen van coronapas, maar er is hulp: ‘Ik heb geen computer, niks’
  PREMIUM
  video

  Ouderen hebben moeite met krijgen van coronapas, maar er is hulp: ‘Ik heb geen computer, niks’

  Het wemelt van de grijze kuifjes op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. De een komt achter de rollator binnengewandeld, de volgende trekt z’n mondkapje nog eens goed over de neus, een ander frommelt wat aan het gehoorapparaat. Maar een aantal dingen hebben ze gemeen: het groepje wachtenden is 55+, geheel gevaccineerd en gaat gebukt onder de QR-stress. ,,Allemaal medische blabla, ik begreep er niets van.’’
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam