Man aangehouden na mysterieuze schietpartij in Rotterdam-West

update | videoDe politie heeft kort na de schietpartij van dinsdagavond in Rotterdam-West een 21-jarige man aangehouden. Zijn rol is vooralsnog onduidelijk. Het incident is omgeven met raadsels, deels omdat op de plaats delict in de Joost van Geelstraat geen slachtoffer of dader te bekennen was. 

 1. Fraudeur Pincoffs nam de benen door stiekem op de trein te stappen op station Blaak
  PREMIUM
  Rotterdam van Toen

  Fraudeur Pincoffs nam de benen door stiekem op de trein te stappen op station Blaak

  Ja ja, we hebben weer een ware publiekstrekker te pakken. Ofwel het aloude NS-station Blaak - van vér voor de huidige sneeuwwitte ‘fluitketel’ - dat staalhard en onverschrokken in het Rotterdamse landschap stond. In de tijd dat men nog wars was van architectonische tierelantijnen, maar gewoon bouwde wat er gebouwd moest worden. Trappen, rails, perrons, dak erop, klokkie - klaar. En met al die weinig subtiele bouwmaterialen onverwoestbaar.
 2. YouTuber en vlogger Bonnie legt alles vast op camera, nu heeft ze ook haar eigen boek
  PREMIUM

  YouTuber en vlogger Bonnie legt alles vast op camera, nu heeft ze ook haar eigen boek

  De 29-jarige Rotterdamse YouTuber en vlogger Bonnie Nottroth legt álle momenten uit haar leven vast op camera. Ze heeft al ruim 1671 video’s de wereld ingeslingerd aan haar zessenvijftigduizend abonnees. Van momenten dat ze patat haalt, haar badkamer schoonmaakt en aan kledingruil doet. Als het tijd is voor ‘real talk’ dan vlogt ze over taboedoorbrekende onderwerpen. Vanaf deze week ligt haar boek in de schappen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam