Volledig scherm
Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. © Media TV

Man in arm gestoken in IJsselmonde, verdachte aangehouden

UPDATEEen man heeft vanavond in Rotterdam-IJsselmonde steekwonden opgelopen nadat hij in zijn arm is gestoken op de Kerstendijk. Hij zakte een paar honderd meter verderop in elkaar. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een vrouw gearresteerd in verband met de zaak. 

Het incident komt in een tijd waarin de spanningen op Zuid om te snijden zijn. Na de steekpartij van anderhalve week geleden met een 14-jarige jongen als slachtoffer, wordt gevreesd voor wraakacties waarbij zelfs een dode zou kunnen vallen. Een woordvoerster van de politie vermoedt dat het incident van vanavond op zichzelf staat. ,,Al kunnen we dat nog niet helemaal met zekerheid zeggen.’’ 

Een getuige zegt dat er in IJsselmonde een bloedspoor loopt van de Kerstendijk tot aan de Emelissedijk, de plek waarvandaan de man met een ambulance is vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens hem moet de achtergrond van het incident worden gezocht in de relationele sferen. De opgepakte vrouw is voordat ze werd gearresteerd eerst nagekeken door ambulancepersoneel. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

  • Tuurlijk, jaartje vertraging is geen probleem (21%)
  • Nou ben ik toch wel gaan twijfelen (11%)
  • Nee, ze trekken aan een dood paard (68%)
1864 stemmen