Volledig scherm
Op de Nieuwe Damlaan in Schiedam is maandagmorgen een moeder met haar drie kinderen aangereden door een automobilist. © Flashphoto NL

Man rijdt moeder en haar jonge zoons aan op zebrapad en gaat ervandoor

Een moeder en haar drie zoons zijn vanmorgen aangereden op de Nieuwe Damlaan in Schiedam. De automobilist is ervandoor gegaan. De kinderen liepen schaafwonden op, de vrouw is niet gewond geraakt. 

Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur. De vrouw en kinderen werden door de auto geraakt op de oversteekplaats. De moeder en haar drie zoons zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Om de schrik een beetje te verzachten, kreeg het drietal een knuffelbeertje. 

De politie is een onderzoek gestart en verwacht de dader snel aan te kunnen houden, omdat veel mensen het ongeluk hebben zien gebeuren. 

De drie jongetjes maken het verder goed, al zijn ze nog niet naar school gegaan. ,,We zijn door andere ouders op de hoogte gesteld. Ze zijn natuurlijk geschrokken. We nemen uiteraard nog contact op met de ouders om te vragen hoe het met hen is'', laat de directeur van OBS de Taaltuin weten. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam