Volledig scherm
Bij de overval viel minstens een fles wijn kapot op de grond. © Media TV

Man voortvluchtig na overval op Gall & Gall

De Gall & Gall aan het Bentinckplein in Rotterdam-Blijdorp is aan het einde van de middag overvallen door een nog onbekende man. Hij heeft iemand met een mes bedreigd, deed een greep in de kassalade en ging er vervolgens te voet vandoor richting de Statensingel.

Bij de overval ging het er zo heftig aan toe dat minstens een fles rode wijn sneuvelde. De politie heeft een Burgernetmelding uitgestuurd met de oproep aan getuigen om zich te melden.

De dader wordt omschreven als een getinte man met een onverzorgd klein baardje. Hij is zo'n 1,85 meter lang en 25 jaar oud. Ten tijde van de overval droeg hij witte sneakers, waarschijnlijk van het Amerikaanse merk Nike.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebestuur?’
    PREMIUM
    COLUMN

    ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebe­stuur?’

    Martijn Krabbé deed het geweldig. Hij was de verteller van The Passion in Dordrecht en dat deed hij goed. Hij zette een warme, krachtige stem op en deed alles uit zijn hoofd. Waarom hij dan toch een briefje in zijn handen had, was mij een raadsel. Maar goed, dat was met wat hij zei ook al, een raadsel. Hij leek potverdorie de plaatselijke VVV wel. Een feitje over Dordrecht hier, een anekdote over Dordt daar en tussendoor nog wat leuke weetjes. Over Dordrecht.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam