Volledig scherm
Deelnemers aan de NN Marathon Rotterdam rennen over de Erasmusbrug. © ANP

Marathon Rotterdam uitverkocht

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor de marathon van Rotterdam van dit jaar. De organisatie meldt dat de 38e editie van de NN Marathon sinds vandaag helemaal uitverkocht is. 

Ruim 14.000 deelnemers zullen zondag 8 april meedoen aan de loop van 42 kilometer en 195 meter, die vanaf dit jaar start aan de voet van de Erasmusbrug.  

De kwartmarathon op dezelfde dag is ook al uitverkocht. Wel kan er nog worden deelgenomen aan de Estafette Marathon of de AD City Run(4,2 kilometer) op 7 april.   

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

 1. EUR neemt maatregelen: verdachte seksueel geweld volgt op andere dagen college
  PREMIUM

  EUR neemt maatrege­len: verdachte seksueel geweld volgt op andere dagen college

  De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft maatregelen getroffen, zodat studente Cece Dao (21) niet meer geconfronteerd wordt met de man die haar seksueel belaagd zou hebben. Toen de van oorsprong Vietnamese studente na een uitwisseling vorige maand terugkwam op de universiteit, bleek ze tot haar grote schrik bij dezelfde verplichte lessen te zijn ingedeeld. Er is nu gezorgd dat zij en de man op andere dagen colleges volgen.
 2. Man (22) die openhartoperatie op straat kreeg na steekpartij Club Vibes, maakt het beter

  Man (22) die openhart­ope­ra­tie op straat kreeg na steekpar­tij Club Vibes, maakt het beter

  De 22-jarige man die op 29 december vorig jaar bij een steekpartij bij Club Vibes zwaargewond raakte maakt het beter. Dat meldt zijn advocaat. Hij werd samen met vier vrienden die zaterdagochtend bij het verlaten van de Rotterdamse discotheek geslagen en met scherpe voorwerpen gestoken. Het 22-jarige slachtoffer kreeg op straat een openhartoperatie. Hij was vandaag bij de zitting tegen de verdachte aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam