Restaurant Aji Rotterdam

Wij zijn er klaar voor!! ✨😁 Tot morgen bij Restaurant Aji Rotterdam!

Mario Ridder opent vierde restaurant in Rotterdam

Topkok Mario Ridder, bekend van sterrenrestaurant Joelia aan de Coolsingel, heeft een vierde zaak geopend. Restaurant Ají moet de nieuwe hotspot worden van Rotterdam.

Volledig scherm
Mario Ridder. © Archieffoto

Samen met compagnon Pelle Swinkels is Ridder een nieuw concept gestart op de Pannekoekstraat. Ají serveert gerechten uit de Zuid-Amerikaanse en Aziatische keuken, 'overgoten met Spaans temperament'. Ridder begeleidt Swinkels voor wie het zijn eerste eigen zaak is. De twee werkten al samen bij Joelia.

Naast Ají, dat afgelopen woensdag open ging, is Ridder eigenaar van Joelia - waar hij nog steeds zelf in de keuken staat - CEO baas van het vlees (Katendrecht) en CEO baas van de lunch (Karel Doormanstraat).

Met Joelia haalde hij onlangs nog de achtste plek in Lekker500 van het culinaire tijdschrift.

  1. ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebestuur?’
    PREMIUM
    COLUMN

    ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebe­stuur?’

    Martijn Krabbé deed het geweldig. Hij was de verteller van The Passion in Dordrecht en dat deed hij goed. Hij zette een warme, krachtige stem op en deed alles uit zijn hoofd. Waarom hij dan toch een briefje in zijn handen had, was mij een raadsel. Maar goed, dat was met wat hij zei ook al, een raadsel. Hij leek potverdorie de plaatselijke VVV wel. Een feitje over Dordrecht hier, een anekdote over Dordt daar en tussendoor nog wat leuke weetjes. Over Dordrecht.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam