Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer en verleent hem eerste hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer en verleent hem eerste hulp. © MediaTV

Marktplaatsdeal loopt uit op drama: ‘Voor hetzelfde geld had hij zijn leven gegeven voor een oude iPhone’

Wat een simpele verkoop van een oude telefoon leek, liep uit op een drama. Het had niet veel gescheeld of een 18-jarige Rotterdamse was bij de verkoop haar vader (50) kwijtgeraakt. Hij werd neergestoken door een jongeman met wie ze via Marktplaats had afgesproken. 

De telefoon die het 18-jarige meisje uit Rotterdam gisteravond dacht te verkopen, heeft ze nog. Maar veel had het niet gescheeld of ze was haar vader (50) daarbij verloren. De vader werd neergestoken door de jongeman die zich op Marktplaats als geïnteresseerde meldde en er met het mobieltje vandoor wilde gaan. Het slachtoffer is na een nachtje ziekenhuis weer thuis, maar in het gezin leeft het besef dat de gebeurtenis ook desastreus had kunnen aflopen.  

 1. Vroesenpark, Roel Langerakpark en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

  Vroesen­park, Roel Langerak­park en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

  Het Vroesenpark, Roel Langerakpark en het Dakpark in Rotterdam gaan vanaf vandaag 's avond en 's nachts dicht vanwege de drukte en ongeregeldheden van zaterdagavond. Tussen 21.00 tot 07.00 uur mag niemand in deze parken komen. Dat heeft burgemeester Aboutaleb besloten in zijn rol als voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Volgens de woordvoerder van Aboutaleb gaat de politie controleren of de toegangsverboden niet worden overtreden.
 2. Ongelooflijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’
  Update/video

  Ongeloof­lijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’

  De benodigde 1,9 miljoen om de zieke Jayme van Pelt (1) te helpen, is sinds vanochtend binnen. Het jochie lijdt aan de dodelijke spierziekte SMA type 1, waarbij zijn spieren langzaam uitvallen. Met het geld voor het duurste medicijn ter wereld kan Jayme eindelijk worden behandeld. Dit moet voorkomen dat hij overlijdt. ,,We zijn zo dankbaar’’, reageren oma Ellen van Pelt en de andere leden van Team Jayme.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam