Student Marloes Goud van de Hogeschool Rotterdam wil duidelijkheid over haar afstuderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Student Marloes Goud van de Hogeschool Rotterdam wil duidelijkheid over haar afstuderen. © Privéfoto

Marloes (25) eist duidelijkheid over afstuderen via petitie: ‘Heb ik straks een coronadiploma?’

Hogeschool Rotterdam-student Marloes Goud (25) uit Rhoon wil duidelijkheid van minister Slob (Onderwijs) over haar afstuderen. Via een petitie van haar en een klasgenoot hoopt ze te bereiken dat studenten snel komen te weten waar ze aan toe zijn. ,,Ik heb vier jaar met bloed, zweet en tranen gewerkt. Nu ben ik bijna klaar en sta ik stil.”  

Het afstudeeronderzoek van de student Social Work naar gehandicaptenzorg is de afgelopen dagen volledig stil komen te liggen. Mensen die ze zou interviewen, reageren niet meer omdat ze vanwege het coronavirus druk zijn met andere dingen. ,,Er komt gewoon geen response. Ik heb vier jaar met bloed, zweet en tranen gewerkt. Nu ben ik bijna klaar en sta ik stil.”

 1. Vroesenpark, Roel Langerakpark en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

  Vroesen­park, Roel Langerak­park en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

  Het Vroesenpark, Roel Langerakpark en het Dakpark in Rotterdam gaan vanaf vandaag 's avond en 's nachts dicht vanwege de drukte en ongeregeldheden van zaterdagavond. Tussen 21.00 tot 07.00 uur mag niemand in deze parken komen. Dat heeft burgemeester Aboutaleb besloten in zijn rol als voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Volgens de woordvoerder van Aboutaleb gaat de politie controleren of de toegangsverboden niet worden overtreden.
 2. Ongelooflijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’
  Update/video

  Ongeloof­lijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’

  De benodigde 1,9 miljoen om de zieke Jayme van Pelt (1) te helpen, is sinds vanochtend binnen. Het jochie lijdt aan de dodelijke spierziekte SMA type 1, waarbij zijn spieren langzaam uitvallen. Met het geld voor het duurste medicijn ter wereld kan Jayme eindelijk worden behandeld. Dit moet voorkomen dat hij overlijdt. ,,We zijn zo dankbaar’’, reageren oma Ellen van Pelt en de andere leden van Team Jayme.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam