Volledig scherm
©Thinkstock

Meisje (8) seksspeeltje van SM-verslaafde moeder

Een vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft samen met haar vriend twee jaar lang haar dochter (8) als seksspeeltje gebruikt voor het uitleven van sado-masochistisch fantasieën. Dat bleek gisteren in de Dordtse rechtbank. Het koppel runde een gastouderbureau voor kinderopvang.

Volledig scherm

Tegen Louise D. (42) uit Hendrik-Ido-Ambacht, die volgens justitie haar dochter twee jaar lang seksueel misbruikte, is gisteren in de Dordtse rechtbank 8 jaar geëist. De moeder heeft grotendeels bekend. Na onderzoek is gebleken dat de kinderen uit de opvang niet misbruikt zijn.

Zelfgemaakte filmpjes
De vrouw stuurde vele tientallen zelfgemaakte foto's en filmpjes van het misbruik naar haar vriend, Siegbert van C. (44) uit De Bilt, met wie ze een SM-relatie heeft. Ook hij hoorde 8 jaar cel tegen zich eisen.

Bondages
De twee hielden zich bezig met bondages. Ze hadden een kist met seksspeeltjes, waarmee ze het kind lieten spelen. Het meisje moest ook getuige zijn van seks tussen de twee. Louise was in de relatie de slaaf en Siegbert de meester. 'Ik ben me ervan bewust dat mijn gedachten absurd zijn en schaam mij diep', zei de man tijdens de rechtszaak. Hij vroeg de voorlopige hechtenis te schorsen. 'Zodat ik in vrijheid kan herstellen.' De officier noemde Siegbert van C. 'een koelbloedige egoïst'.

Smartegeld
Voor de misbruikte dochter wordt 12.500 euro smartegeld gevraagd. De moeder schrok zichtbaar van het bedrag. 'Hoe kan een kind bedenken dat ze zoveel geld wil hebben?'

De uitspraak is over dertien dagen.

Lees het volledige artikel in het AD