Volledig scherm
De ruzie liep al gauw volledig uit de hand toen de oudste Capellenaar er een bijl bij pakte en begon te dreigen. (Foto ter illustratie) © Sabine Schulte

Met hamer mishandelde man springt uit paniek de sloot in

Een 41-jarige Rotterdammer is ernstig mishandeld door een 36-jarige Capellenaar. Het slachtoffer, die uiteindelijk uit paniek de sloot in sprong, werd bij een ruzie gisterenmiddag aan de Boomberg in Capelle met een hamer op zijn gezicht, borst en arm geslagen. De verdachte is opgepakt, samen met een andere Capellenaar van 65 jaar. Laatst genoemde bedreigde het slachtoffer met een bijl. 

De drie betrokkenen van het incident zijn bekenden van elkaar en waren in de tuin van één van de verdachten. De ruzie liep al gauw volledig uit de hand toen de oudste Capellenaar er een bijl bij pakte en begon te dreigen. De 36-jarige man liet het niet bij dreigen en sloeg de man met een hamer op het gezicht, borst en op de arm. Bij die derde klap wist het slachtoffer te ontkomen aan zijn belager. Hij rende de straat op, met de verdachte in zijn kielzog, en sprong uit paniek de sloot in.

Het slachtoffer heeft een gebroken kaak en meerdere wonden die gehecht moesten worden overgehouden aan de ruzie. Hij moest een nachtje in het ziekenhuis blijven.

In het huis van de verdachte werd ook nog een wietkwekerij met 12 planten gevonden.

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam