Wil je een Rotterdamse kerstboom, dan is er nu de Euromast als piek. De mast is getekend, 26 centimeter hoog en is van hout gemaakt.
Volledig scherm
Wil je een Rotterdamse kerstboom, dan is er nu de Euromast als piek. De mast is getekend, 26 centimeter hoog en is van hout gemaakt. © Komieuitrotterdamdan?/Wood Yubi

Met ‘kersemus’ gaat de Euromast als piek in de boom

Hoe viert een echte Rotterdammert kerst? Juist, met de Euromast als piek in de boom. Kan dat dan? Ja, dat kan. Dankzij het Rhoonse bedrijf Wood Yubi en ‘Kom ie uit Rotterdam dan?’, de website met gerse Rotterdamse spulletjes. Nieuw in het assortiment: de Euromastpiek en 010-ster. ,,En ze gaan hard joh.”

  1. Max (17) geniet van de rust in de Hoeksche Waard: ‘Het is heerlijk, je hoort zelden sirenes’
    PREMIUM
    ik zeg je

    Max (17) geniet van de rust in de Hoeksche Waard: ‘Het is heerlijk, je hoort zelden sirenes’

    Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Max Collignon geniet van de rust in de Hoeksche Waard, maar ziet met eigen ogen de klimaatsverandering. „Vroeger was het gras groen, nu zie je het al voor de zomer bruiner worden.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam