In haar eigen kamer, geheel in kerstsferen, krijgt Diet van Dee als een van de eerste verpleeghuisbewoners haar boosterprik.
Volledig scherm
PREMIUM
In haar eigen kamer, geheel in kerstsferen, krijgt Diet van Dee als een van de eerste verpleeghuisbewoners haar boosterprik. © Jan de Groen

Mevrouw Van Dee (75) hoopt dat het nu eindelijk eens afgelopen is met corona

Geen seconde heeft de 75-jarige Diet van Dee getwijfeld. Natuurlijk wil zij de boosterprik, in de hoop ‘dat het nu eindelijk eens afgelopen is met corona’. Maandagmorgen was zij een van de eerste verpleeghuisbewoners in de Rotterdamse regio die voor de derde keer een vaccinatie kreeg. De nieuwe vaccinatiecampagne in de ouderenzorg is begonnen.

  1. Tatjana zet Belang van Nederland Capelle direct op de kaart: ‘We willen een referendum’
    PREMIUM

    Tatjana zet Belang van Nederland Capelle direct op de kaart: ‘We willen een referendum’

    Ze is fel voorstander van een referendum, fel tegenstander van de lockdown en heeft een broertje dood aan ellenlange raadsvergaderingen. Zie hier in een notendop de speerpunten van Capelse Tatjana Sormaz (53), die met haar Belang van Nederland (BVNL) Capelle de lokale politiek wil bestormen. Wat haalbaar is of wat niet moet nog blijken, maar flink op de trom roffelen doet deze kersverse lijsttrekker in ieder geval al wél.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam