Omdat Rosalie niet weet of haar zoon Milan wel op tijd opgehaald zal worden, heerst er vooral stress in huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Omdat Rosalie niet weet of haar zoon Milan wel op tijd opgehaald zal worden, heerst er vooral stress in huis. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Milan (6) is nog niet één keer op tijd op school gekomen dit jaar, want leerlingenvervoer kwam niet

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en de problemen met de Rotterdamse leerlingenvervoersdienst Trevvel dienen zich al aan. De 6-jarige Milan is in zijn eerste week nog niet een keer op tijd gekomen. De chauffeur van leerlingenvervoer Trevvel kwam niet opdagen. ,,Ik vraag me elke dag af of mijn kind wel wordt opgehaald.”

23 reacties

 • didi sluis

  5 maanden geleden
  De grote problemen waren in Rotterdam al bekend , daarna al deze goede beloftens van treffel naar de gemeente maar het is allemaal boelchit de gemeente Capelle a/d IJssel neemt ze gewoon ook en dat veroorzaakt ook weer grote problemen waar zijn ze allemaal mee bezig ? een groot pak allende voor de clieente is daar nog enigsins respect voor de mens en ouderen en jongeren met beperkingen .[NEE] !! voor een paar € euro cent goedkoper een groot pak ellende dit is echt minderwaardig .
 • Simon Smit

  5 maanden geleden
  Je wilt kinderen, zorg er dan ook zelf voor. Als het zich zo voordoet zorg zélf voor een oplossing. Volwassen zijn betekent dat, het is toch jouw kind niet een vreemde. Een ander moet het oplossen/ er voor zorgen. Als jouw kind daar staat los je het op.. ouder ben je 24/7 niet alléén wanneer het jouw uitkomt.
 • Sanne houter

  5 maanden geleden
  Oh, en voor de mensen die reageren dat je ze zelf moet halen van school: wij wonen in andere stad, 20 km van de school vandaan. Als je gebruik maakt van de BSO kun je geen leerlingenvervoer meer krijgen. Wij werken allebei. We hebben nu een oppas aan huis voor ze als zij thuis komen. Anders is het niet te regelen met werk.
 • Sanne houter

  5 maanden geleden
  Ook onze kinderen gaan met leerlingenvervoer. Ze zijn om 14.45 uur uit, vandaag was de taxi om 16.30 uur op school! Zo sneu voor de kinderen, de leerkrachten die opeens kinderen 2 uur langer hebben, en de oppas die 2 uur thuis zit te wachten. In ons geval is het vervoersbedrijf Noot. 1 keer kan gebeuren, maar inmiddels de hele week. Ik heb gevraagd om te communiceren, helaas nog geen een keer een telefoontje gehad dat de taxi te laat was.
 • Henny Gerritsen

  5 maanden geleden
  Breng hem zelf !
 1. ‘Ingewikkelde familierelatie’ ligt bloot tijdens fraudezaak: ‘Dit is ontluisterend om te horen’
  PREMIUM

  ‘Ingewik­kel­de familiere­la­tie’ ligt bloot tijdens fraudezaak: ‘Dit is ontluiste­rend om te horen’

  Een schoonvader die zegt dat vooral zijn schoonzoon een ‘prominente rol’ had bij grootschalige fraude. En een schoonzoon die daarop stelt dat hij geen weerstand kon bieden aan de ‘immense druk’ die zijn schoonvader op hém zou uitoefenen. De ingewikkelde familierelatie tussen de hoofdverdachten in de zaak rond valse donaties op de Islamitische Universiteit van Europa kwam op de laatste dag van het proces bloot te liggen. ,,Hij kruipt in de slachtofferrol.”
 2. Man moet urenlang wachten, taxichauffeur rijdt voor z'n neus weg: 'Bedrijf moet zich schamen’
  PREMIUM

  Man moet urenlang wachten, taxichauf­feur rijdt voor z'n neus weg: 'Bedrijf moet zich schamen’

  Het had een leuke dag in MiniWorld Rotterdam moeten worden voor de trouwste bezoeker van het miniatuurmuseum: de stad voor de 1886ste keer in het klein zien. Maar toen de zeventiger met taxibedrijf Trevvel terug wilde naar de psychiatrische kliniek, ontstond er een pijnlijke situatie. Voordat de man, die slecht ter been is en met een looprek loopt, de taxi kon bereiken, reed die alweer weg. MiniWorld-directeur Marc van Buren is woest: ,,Zo ga je niet met onze bezoekers om.”
 3. Drugssoldaat sluit strafdeal met justitie en mag toch zwijgen: ‘35.000 euro in cokehandel een fooitje’
  PREMIUM

  Drugssol­daat sluit strafdeal met justitie en mag toch zwijgen: ‘35.000 euro in cokehandel een fooitje’

  Eigenlijk zou het Openbaar Ministerie zes jaar cel eisen tegen Abdenabbi B. (28) uit Rotterdam. Als drugssoldaat en uithaler was hij volgens justitie betrokken bij twee coketransporten in Dordrecht en Werkendam. Na ‘procesafspraken’ met zijn advocaat werd die strafeis maandag in de rechtbank teruggedraaid tot vier jaar. De verdachte kan bovendien blijven zwijgen. Alleen de rechters moeten nu nog akkoord gaan.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam