Bij de eerste openbare training van Feyenoord was woensdag het verzoek een mondkapje te dragen. Sommige supporters gaven daar gehoor aan.
Volledig scherm
Bij de eerste openbare training van Feyenoord was woensdag het verzoek een mondkapje te dragen. Sommige supporters gaven daar gehoor aan. © ANP

Mondkapje verplicht in de Kuip, slechts drieduizend supporters welkom

Alle supporters die komende zondag in de Kuip zitten, moeten vanaf het moment dat zij in de rij staan tot zij het stadion weer verlaten een mondkapje op. Ook mogen er niet zevenduizend maar slechts drieduizend mensen op de tribune zitten. Deze extra voorwaarden heeft de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb gesteld aan de oefenwedstrijd tegen Sparta.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam