In Lansingerland werden eerst al ouders en kinderen opgeroepen van de getroffen school en directe omgeving. Dit zorgde verleden week voor rijen bij de testlocatie voor corona.
Volledig scherm
PREMIUM
In Lansingerland werden eerst al ouders en kinderen opgeroepen van de getroffen school en directe omgeving. Dit zorgde verleden week voor rijen bij de testlocatie voor corona. © Frank de Roo

Na Lansingerland krijgt ook heel Rotterdam-Charlois oproep voor coronatest in de brievenbus

Álle 69000 inwoners van Rotterdam-Charlois krijgen binnenkort een uitnodiging om zich te laten testen op het coronavirus. Ook als zij geen klachten hebben. Dit deel van Rotterdam-Zuid is al langer in beeld voor een experiment met massaal testen. Lansingerland krijgt uiteindelijk de primeur vanwege de uitbraak met de Britse variant. In die gemeente begint de enorme operatie woensdag.

 1. Boze Rotterdammers gaan samenwerken in wooncrisis: ‘Wonen is een grondrecht, geen luxeproduct’
  PREMIUM

  Boze Rotterdam­mers gaan samenwer­ken in wooncrisis: ‘Wonen is een grondrecht, geen luxepro­duct’

  Slapeloosheid, stress, boosheid. Het leven van Rotterdammers die te horen krijgen dat hun buurt of wijk wat de gemeente betreft wel gesloopt kan worden voor nieuwbouw wordt er niet fijner van. Ze komen in opstand. Waarom moet hun (t)huis weg voor dure, nieuwe huizen? We kennen het van de Tweebosbuurt, Wielewaal, Gerdesiaweg en Pompenburg. Met het initiatief ‘Recht op de stad’ wordt het verzet tegen het woonbeleid van Rotterdam breder en breder.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'
  Play

  Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'

 2. Samenvatting | Feyenoord - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - VVV-Venlo

  6 maart

Rotterdam