Eigenaren Vinh Nguyen (rechts) en Khanh Ton: ,,Het lijkt alsof de nieuwe generatie Vietnamezen de kramen niet meer wil overnemen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren Vinh Nguyen (rechts) en Khanh Ton: ,,Het lijkt alsof de nieuwe generatie Vietnamezen de kramen niet meer wil overnemen.” © Naeem Aghar

Na make-over verkoopt Vinh (38) zijn loempia’s in een stoere zeecontainer

StartersBijna duizend nieuwe ondernemers schrijven zich wekelijks in bij de Kamer van Koophandel. Deze starters zijn misschien wel de nieuwe economische pijlers van een bruisende stad. Zeker in tijden van corona is het voor ondernemers spannend. De krant licht er steeds ‘1 van die 1000’ uit.

 1. Buurtbewoners slapen al nachten niet na gruwelijke ‘koffermoord’: ‘We moeten maar verhuizen’
  PREMIUM
  Video

  Buurtbewo­ners slapen al nachten niet na gruwelijke ‘koffer­moord’: ‘We moeten maar verhuizen’

  Een gruwelijke moord waarbij het lichaam van een in stukken gehakte Zwijndrechter in koffers in een auto werd gevonden, schokt Zwijndrecht én de buurt rond de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Dáár werd de 29-jarige vader van drie kleine kinderen vermoedelijk vermoord. Buurtbewoners hebben de opgepakte verdachte nog zien sjouwen met de koffers. ,,We slapen al nachten niet, het spookt maar in ons hoofd.”
 2. ANWB kraakt Sandelingen-West: stopplaats op A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht is slechtste van het land
  PREMIUM

  ANWB kraakt Sandelin­gen-West: stopplaats op A16 bij Hen­drik-Ido-Am­bacht is slechtste van het land

  Rustplaats Sandelingen-West langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht is de slechtste van heel Nederland. Dat concludeert reisorganisatie ANWB na onderzoek langs de meest populaire stopplekken langs de snelweg. Het Ambachtse terrein is ‘slordig, onoverzichtelijk, onhandig en vies’. De stop in Meerkerk langs de A27 scoort ook geen topnotering, al houdt het terras van La Place daar de eer hoog.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam