Bep Slechte Prijs-winnares Natasja Morales: ,,Er zijn in Rotterdam weinig media-projecten voor jongeren met een rugzak.''
Volledig scherm
Bep Slechte Prijs-winnares Natasja Morales: ,,Er zijn in Rotterdam weinig media-projecten voor jongeren met een rugzak.'' © Jan de Groen

Natasja Morales stimuleert jonge, kwetsbare vrouwen: 'Een dubbeltje kan een kwartje worden, daar ben ik bewijs van'

Natasja Morales (44), presentatrice van radioshow Chicks and the City, ontvangt maandag de Bep Slechte Prijs. Ze stimuleert jonge, soms kwetsbare, vrouwen in Rotterdam. ,,Ik herken jongeren met een rugzak."

 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.
 2. Man met vals identiteitsbewijs aangehouden met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

  Man met vals identi­teits­be­wijs aangehou­den met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

  De Zeehavenpolitie Rotterdam heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden die een bedrag van 28.300 euro in cash op zijn hotelkamer bewaarde. De man had geen aannemelijke verklaring over de herkomst van het geld en wordt verdacht van witwassen. Ook had de man een vals identiteitsbewijs bij zich en bleek hij in Duitsland nog een vrijheidsstraf open te hebben staan.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam