De vijf babyotters.
Volledig scherm
De vijf babyotters. © Plaswijckpark

Niet één, niet twee, maar vijf babyottertjes geboren in Plaswijckpark

In het Plaswijckpark in Rotterdam zijn maar liefst vijf babyotters tegelijk geboren. Het park deelde het nieuws maandagmiddag met trots op hun Facebook-pagina. Met de moeder en de otters gaat het allemaal goed. 

 1. Weer volop kinderpret na verwoestende brand in Plaswijckpark: ‘En grote kans op nieuw restaurant’
  PREMIUM

  Weer volop kinderpret na verwoesten­de brand in Plaswijck­park: ‘En grote kans op nieuw restaurant’

  Plaswijckpark in Rotterdam floreert weer. Een half jaar na de vernietigende brand die het theatergebouw in de as legde, stroomt het volk weer toe naar de familie-attractie, die in 2023 zijn 100-jarig bestaan viert. Een feest dat onder andere in het teken zal staan van de nieuwbouw, wellicht op de plek van het verwoeste pand. ,,Voor ons is dit een reden om het hele terrein onder de loep te nemen.’’
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam