Volledig scherm
Wandelaars in Rotterdam. © Jan Kok

Nieuw: een stadswandeling die levensvragen beantwoordt

Ontslag nemen of blijven hangen in die baan? Trouw aan je partner of op zoek naar een nieuwe vlam? Een weekendje Valkenburg of toch maar kanoën in Mongolië? Iedereen die worstelt met zulke levensvragen moet 12 januari in Rotterdam zijn. Op die dag wordt een stadswandeling gegeven die volgens de organisatoren antwoord geeft op alle vragen waar de deelnemers mee zitten.

Street Wisdom heet de bijzondere tocht, die volgend jaar voor het eerst wordt gehouden in Rotterdam. Het idee komt overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk waar al sinds 2013 zulke wandelingen worden gehouden. De bedenker ervan is David Pearl, acteur én creatief adviseur bij topbedrijven.

De tocht bestaat uit drie delen van elk een uur. Het eerste uur gaan de deelnemers met een gids door de stad en leren ze in de wegen, gebouwen en straatmeubels een bron van inspiratie te zien. Het uur daarop moet iedereen individueel door de straten van Rotterdam struinen en nadenken over datgene waarop hij antwoord wil. In het laatste uur komen de wandelaars bij elkaar en vertellen ze tot welke inzichten ze zijn gekomen. 

De organisatie belooft dat de deelnemers tijdens hun wandeling worden geconfronteerd met ‘verborgen boodschappen, levensveranderende ontmoetingen en onverwachte ontdekkingen’. Deelame aan de tocht, die om één uur 's middags bij het Stadhuis begint, is gratis.

Street Wisdom on Twitter

Street Wizard @_sarahsto_ will be leading a New Year Wander in Rotterdam on 12th January. Start your year with some inspiration! Book a free space here: https://t.co/WRzreDE1CL

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in! 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam