Een 'kassie van Bassie'. Bas van Studio VanDe Keijzer maakt al tien jaar lang unieke hand- en op maat gemaakte meubels.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 'kassie van Bassie'. Bas van Studio VanDe Keijzer maakt al tien jaar lang unieke hand- en op maat gemaakte meubels. © Frank de Roo

Nieuw interieurtje nodig? Bas timmert al tien jaar aan de weg met zijn eigen ontwerp- en maatwerkstudio

MADE IN 010Hij wil er eigenlijk niet meer aan herinnerd worden, want een beetje gênant is het wel. Maar het verhaal hoe Bas de Keijzer van meubelontwerp- en maatwerkstudio Studio VanDe Keijzer voor zichzelf is begonnen, is te mooi om zomaar te laten liggen. ,,In 2011 belandde een Dumpert-filmpje van Lowlands bij mijn toenmalige werkgever, een fietsenwinkel in Vlaardingen. Die dacht dat ik ziek was, terwijl ik stond te feesten. Ik werd op staande voet ontslagen.”

  1. Anne (30) is professioneel kliekjesverwerker die grossiert in conserven van groenten en fruit
    PREMIUM
    MADE IN 010

    Anne (30) is professio­neel kliekjes­ver­wer­ker die grossiert in conserven van groenten en fruit

    Anne de Koeijer (30) opende midden in de coronapandemie een horecazaak annex versmarkt die, vanwege een gebrek aan klandizie, al gauw een roemloze dood leek te sterven. Om het overschot bederfelijke waar niet zomaar in de kliko te gooien, maar er nog iets aan te verdienen, begon ze met ingemaakte groenten en jams. Hoe een uit nood geboren, duurzaam initiatief uiteindelijk uitgroeide tot het unique selling point van Anne’s Deli.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam