anp
Volledig scherm
© anp

'Nieuwe jeugdzorg funest voor loverboyslachtoffers'

In Rotterdam heeft zich dit jaar nog geen enkel loverboyslachtoffer gemeld bij Fier. De vrees die het expertisecentrum eerder uitsprak, blijkt terecht: slachtoffers krijgen niet de noodzakelijk hulp.

 1. Joke (62) en Marc (56) wonen in droomhuis langs het water: ‘Waren meteen verliefd op deze woning’
  PREMIUM
  binnenkijken

  Joke (62) en Marc (56) wonen in droomhuis langs het water: ‘Waren meteen verliefd op deze woning’

  Het was altijd hun droom om in een huis langs het water te wonen. Bijna 30 jaar geleden kwam deze droom voor Joke (62) en Marc (56) van ’t Veer uit. Ze wonen al jaren met veel plezier langs de Rotte in Rotterdam Terbregge in een huis dat ze eigenhandig verbouwden met tweedehandsmaterialen. Met als resultaat een woning waar iedereen zich thuis voelt en waar het geregeld zoete inval is.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam