Volledig scherm
Herman den Blijker kocht het pand van sterrenchef Francois Geurds. © Frank de Roo

Nieuwe zaak Herman den Blijker heet Goud

Het nieuwe restaurant van topchef Herman den Blijker gaat Goud heten. De opening is begin januari op de Lloydpier. Den Blijker zal het restaurant runnen met Nick de Kousemaeker, voormalig chefkok bij Las Palmas. 

In september werd bekend dat Den Blijker het pand van sterrenchef Francois Geurds over zou nemen op de Lloydpier.  Geurds wilde zich volledig richten op zijn twee andere sterrenzaken onder de Hofbogen en verkocht zijn bistro.

In het voorjaar verkocht Den Blijker zijn restaurant Las Palmas op de Wilhelminapier aan de Brabantse onderneemster Eveline Wu. 

Goud opent in januari officieel de deuren. Maar nieuwsgierige gasten die als eerste ‘de sfeer en kaart willen komen proeven’ kunnen een tafeltje reserveren. De Horeca Fabriek van ontwerper Rein Rambaldo nam het interieur van Goud voor haar rekening. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam