Wethouders Van Gils (links) en Vermeij bij één van de wijkhubs, die samen met de wijkraad moeten gaan zorgen voor minder afstand tussen de gemeente en de bewoners.
Volledig scherm
Wethouders Van Gils (links) en Vermeij bij één van de wijkhubs, die samen met de wijkraad moeten gaan zorgen voor minder afstand tussen de gemeente en de bewoners. © Marco De Swart

Nog veel plek in de Wijkraad: 170 aanmeldingen voor 290 zetels

Met nog vijf dagen te gaan ligt het aantal aanmeldingen voor de wijkraden, waarin burgers het voor het zeggen moeten krijgen over hun eigen wijk, nog flink onder het aantal beschikbare plekken. 170 mensen hebben zich aangemeld, terwijl er 290 plekken zijn ingeruimd.

  1. Verkoeling en lekker spetteren: de Franse bulldog Biggie Smalls zou meer zwemplekken geweldig vinden
    PREMIUM

    Verkoeling en lekker spetteren: de Franse bulldog Biggie Smalls zou meer zwemplek­ken geweldig vinden

    De Franse bulldog Biggie Smalls dobbert het liefst uuuuren in het water. Nu er weer wat zomerse dagen aankomen, kan de viervoeter wel wat verkoeling gebruiken. Alleen, daarvoor moet zijn baasje Becky Asher vanaf het Noordereiland helemaal naar het hondenstrand in het Lage Bergse Bos. De roep om meer zwemgelegenheden voor viervoeters wordt steeds groter. Zoals een strand aan de Rotte en... een drijvend zwembad voor honden in de Nieuwe Maas?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam