De boom knakte als een luciferhoutje. Eén persoon overleed.
Volledig scherm
De boom knakte als een luciferhoutje. Eén persoon overleed. © AD

Noodweer in Rotterdam: één persoon overleden

Het hevige noodweer boven Rotterdam heeft donderdagavond het leven gekost aan één persoon. Een windvlaag zorgde er op de Westersingel voor dat een boom op een auto terecht kwam. Een andere inzittende is gewond afgevoerd door de ambulance.

 1. Sparta-captain Auassar over het duel vanavond: ‘We zijn goed genoeg om het weer te flikken’
  PREMIUM

  Spar­ta-cap­tain Auassar over het duel vanavond: ‘We zijn goed genoeg om het weer te flikken’

  De 3-1 overwinning op Fortuna Sittard is volgens Sparta-captain Adil Auassar het bewijs dat de Rotterdamse club niet per se slechter is dan afgelopen seizoen. ,,Het gaat de laatste tijd heel vaak over de spelers die zijn weggegaan bij Sparta”, zegt de middenvelder in aanloop naar het duel met NEC van vanavond. ,,Ik vind echt dat je de jongens die hier al een tijdje zitten daar tekort mee doet.”
 2. Joke (62) en Marc (56) wonen in droomhuis langs het water: ‘Waren meteen verliefd op deze woning’
  PREMIUM
  binnenkijken

  Joke (62) en Marc (56) wonen in droomhuis langs het water: ‘Waren meteen verliefd op deze woning’

  Het was altijd hun droom om in een huis langs het water te wonen. Bijna 30 jaar geleden kwam deze droom voor Joke (62) en Marc (56) van ’t Veer uit. Ze wonen al jaren met veel plezier langs de Rotte in Rotterdam Terbregge in een huis dat ze eigenhandig verbouwden met tweedehandsmaterialen. Met als resultaat een woning waar iedereen zich thuis voelt en waar het geregeld zoete inval is.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam