De winnaar van de Pollepel 2020 Rotterdam, Nova aan de Rotte bij Bergschenhoek, ziet zijn terras sinds deze week weer vollopen, vooral met fietsende passanten. Saskia Vaandrager serveert een vrolijke cocktail.
Volledig scherm
PREMIUM
De winnaar van de Pollepel 2020 Rotterdam, Nova aan de Rotte bij Bergschenhoek, ziet zijn terras sinds deze week weer vollopen, vooral met fietsende passanten. Saskia Vaandrager serveert een vrolijke cocktail. © Frank de Roo

Nova wint Gouden Pollepel in coronatijd: ‘Er kunnen toch nog mooie dingen gebeuren in dit rare jaar’

De Gouden PollepelEr is een vroegtijdig einde gekomen aan het Pollepelseizoen. Dat betekent niet dat er geen winnaar is. Want die Gouden Pollepel gaat dik verdiend naar Nova, het restaurant van Saskia en Martin Vaandrager in Bergschenhoek. Aan hun wekelijkse spannende momentje komt daarmee ook een einde. ,,Elke woensdagochtend vroeg keken we in de krant of we nog op één stonden.”

  1. Jagers gaan honderden reeën afschieten vanwege toenemend aantal ongelukken in verkeer
    PREMIUM

    Jagers gaan honderden reeën afschieten vanwege toenemend aantal ongelukken in verkeer

    Jagers gaan de komende jaren honderden reeën schieten in Zuid-Holland. De populatie in onder meer de Hoeksche Waard, op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten neemt sterk toe. Dit leidt volgens cijfers van de Faunabeheereenheid Zuid-Holland tot een flinke stijging van het aantal aangereden dieren. Het afschieten van de reeën gebeurt waarschijnlijk vanaf oktober. De provincie stelt dat het plan aan de eisen voldoet.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam