Dylan van de Enden bij de Kuip, waar hij ‘naast’ woont: ,,Je wordt echt verantwoordelijker als je 17 jaar bent. Ik hoop dat ze dat thuis ook merken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan van de Enden bij de Kuip, waar hij ‘naast’ woont: ,,Je wordt echt verantwoordelijker als je 17 jaar bent. Ik hoop dat ze dat thuis ook merken.” © Fleur Beerthuis

Nu Dylan 17 is, komt hij eindelijk zijn afspraken na: ‘En ik moet steeds meer zelf betalen’

Ik zeg jeWaar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa, waar volwassenen druk zijn met ‘huisje-boompje-beestje’, hebben zij andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Dylan van de Enden uit Rotterdam: „Ik kom eindelijk mijn afspraken na.”

 1. ‘Laat Sywert van Lienden het kasteel van 5,2 miljoen euro kopen voor doodzieke kinderen’
  PREMIUM
  Lezersbrieven

  ‘Laat Sywert van Lienden het kasteel van 5,2 miljoen euro kopen voor doodzieke kinderen’

  Dat de DCMR onderzoek gaat doen waarom klachten over vliegtuigoverlast na een jaar afnemen, wordt door een RD-lezer niet begrepen. Want wat doet de milieudienst eigenlijk met al die meldingen die binnenkomen? Verder reacties op het Albeda dat minder fysiek les wil geven en plannen voor het dure huis dat in Mijnsheerenland te koop staat. Ook iets op uw hart? Laat het ons weten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam