Veel klachten die afgelopen jaar bij de Ombudsman Rotterdam binnenkwamen gingen over het Recreatieoord Hoek van Holland dat de gemeente van plan is te verkopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel klachten die afgelopen jaar bij de Ombudsman Rotterdam binnenkwamen gingen over het Recreatieoord Hoek van Holland dat de gemeente van plan is te verkopen. © Roel Dijkstra

Ombudsman heeft het druk met klachten over recreatieoord: 'Niet het gevoel dat we echt inspraak hebben’

Het regende het afgelopen jaar bij de ombudsman opnieuw klachten over de gemeente Rotterdam, maar uit andere hoeken dan normaal. Ondernemers klaagden als zij door corona in de problemen kwamen en regelingen in de soep zagen lopen. En ook de voorgenomen verkoop van het Recreatieoord Hoek van Holland zorgde voor drukte bij de Rotterdamse ombudsman Anne Mieke Zwaneveld. 

  1. Opluchting voor fietsers Maasboulevard: gemeente verwijdert gevaarlijke ‘tarzanbochten’
    PREMIUM

    Opluchting voor fietsers Maasboule­vard: gemeente verwijdert gevaarlij­ke ‘tarzan­boch­ten’

    Natte handjes en dito rug krijg je er van als fietser: die dekselse ‘tarzanbochten’ in het fietspad op de Rotterdamse Maasboulevard. Stuur je wel goed, raak je geen tegenligger en o ja, ook nog op de auto’s letten die vaak veel te hard van en naar het tankstation gassen. Maar de vlag kan uit: de bochten zijn zo goed als rechtgetrokken en auto’s moeten nu als een slak over de verhoogde op- en afrit.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam