Buurtbewoner Christian Dietzel vindt het geen probleem om zijn auto een stuk verderop te parkeren, maar ergert zich vooral aan de troep en onveilige verkeerssituaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoner Christian Dietzel vindt het geen probleem om zijn auto een stuk verderop te parkeren, maar ergert zich vooral aan de troep en onveilige verkeerssituaties. © Frank de Roo

Omwonenden Plaswijckpark zijn overlast beu: ‘Mensen rijden met volle vaart door de straat’

Het is al jaren een grote frustratie voor omwonenden van het Plaswijckpark: bezoekers die hun auto niet kwijt kunnen op de naastgelegen parkeerplaats en dan maar in de wijk parkeren. Niet alleen in parkeervakken, maar ook op plekken waar het niet mag. ,,Mensen die hier een plekje zoeken rijden soms met volle vaart door de straat.”

  1. Apengeluiden bij duel Zwarte Pijl, Marengo doet ‘Suárezje’: lees hier alles over het amateurvoetbal
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Duel Zwarte Pijl ontspoort, Barend­recht toont zich in topper: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    De wedstrijd van Zwarte Pijl tegen Oliveo haalde zaterdag het einde niet, nadat het zowel binnen als buiten de lijnen onrustig was. Bij Deltasport kreeg Moreno Marengo na één minuut al een rode kaart, die deed denken aan Luis Suárez. Verder toont Vierpolders zich in derby’s onverslaanbaar en kon HVC’10-speler Kay van de Bosch voortijdig inrukken door het werkwoord ‘kankeren’ te gebruiken. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam