Onrust in Tirana: 12 Nederlanders en 48 Italianen aangehouden, 19 politiemensen gewond

Met videoTerwijl het op de twee fanzones in het centrum van Tirana groot feest was, tot middernacht, waren er elders in de stad confrontaties tussen politie en groepen Italianen of Nederlanders.  Negentien politiemensen raakten gewond - eentje liep steekwonden op. Ook werden vier politiewagens beschadigd, vooral door het geweld van AS Roma-fans.

30 reacties

 • M Waarhold

  1 maand geleden
  @Jan Verheul zo zijn er ook mensen die niet snappen dat er waarschijnlijk iets is wat u leuk vind maar zeiken die het ook af?
 • M Waarhold

  1 maand geleden
  @Martien Salden even ter veduidelijking, de club met de grootste groep aanhangers heeft ook veel meer rotte appels. De kosten zijn verhaald op de supporters zelf. Maar alle andere clubs uit Nederland die op een hoog niveau acteren zijn niet anders alleen haalt dat niet gauw het nieuws omdat Feyenoord supporters helaas de naam hebben. Het is bijna een hetze, ook dat kan u opzoeken.
 • M Waarhold

  1 maand geleden
  @Martien Salden wees dan volledig en zoek eens verder wees consequent!
 • M.G. Bults

  1 maand geleden
  @M Waarhold, vaak erg leuk maar ook goed commentaar. Laten we gewoon er een feestje van maken. Relschoppers heb je overal. En inderdaad, geef ze geen podium.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Jan Verheul @AD, ga hier álsjeblieft mee door: ik ben zó klaar met dat Voetbal. Niet de sport maar wel het grote niets ontziende alles voor zovelen verziekende Geld. Tachtig hollanders op één terras, en dan er van op kijken dat er weerstand ontstaat! Heeft zo iemand wel eens een stadion van búíten gezien? Woont zeker op veilige afstand van die kuip!?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam