Het maaien van de bermen in het gebied van waterschap Hollandse Delta, dat de komende tijd flink in de buidel moet tasten om wachtgelden te betalen.
Volledig scherm
Het maaien van de bermen in het gebied van waterschap Hollandse Delta, dat de komende tijd flink in de buidel moet tasten om wachtgelden te betalen. © Water Natuurlijk

Ontslag van vijf heemraden is dure grap voor geplaagd waterschap Hollandse Delta

Het opstappen van vijf heemraden is een dure grap voor het geplaagde waterschap Hollandse Delta. De opgestapte bestuurders van de organisatie die verantwoordelijk is voor sterke dijken, schoon water en (deels) goede wegen op de Zuid-Hollandse Eilanden Rotterdam-Zuid en Dordrecht, hebben recht op wachtgeld, bevestigt een woordvoerster van Hollandse Delta, uitgezonderd de pensioengerechtigde Piet Kome. 

  1. Grootste waterschapspartij maakt excuses voor snoeiharde aanval op dijkgraaf en zit weer op pluche
    PREMIUM

    Grootste water­schaps­par­tij maakt excuses voor snoeiharde aanval op dijkgraaf en zit weer op pluche

    De machtsstrijd binnen Waterschap Hollandse Delta heeft maandagavond een nieuwe wending gekregen. Hans Kalle van Waterschapspartij Hollandse Delta putte zich uit in excuses voor de snoeiharde aanvallen van zijn partijgenoten - tevens voormalige heemraden - Petra van Nes en Piet Kome aan het adres van dijkgraaf Jan Bonjer. Dankzij die knieval kon Kalle zelf aan de slag als tijdelijk heemraad.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Menstruatieverlof voor medewerkers, wat vind jij ervan?

Menstruatieverlof voor medewerkers, wat vind jij ervan?

  • Goed idee. Het wordt tijd dat deze klachten serieus worden genomen. (35%)
  • Het maakt mij niet uit. Ik heb er geen last van. (11%)
  • Slecht plan. Werkgevers zullen vrouwen minder vaak aannemen. (54%)
1517 stemmen