Feijenoord XL van grote hoogte. Met als middelpunt de huidige Kuip en rechts daarvan het ‘Kuippark’ als verbinding tussen de oude wijken en IJsselmonde. Of het nieuwe stadion (links) er komt, is nog de vraag.
Volledig scherm
PREMIUM
Feijenoord XL van grote hoogte. Met als middelpunt de huidige Kuip en rechts daarvan het ‘Kuippark’ als verbinding tussen de oude wijken en IJsselmonde. Of het nieuwe stadion (links) er komt, is nog de vraag. © KuiperCompagnons

Ontwikkeling Feijenoord XL op Zuid gaat door: complete woonwijk wordt uit de grond gestampt

Rotterdam-Zuid krijgt er een compleet nieuwe woonwijk bij. En nog veel meer: als de treinsporen naast De Kuip zijn overkapt, ontstaat er een strook van 10 hectare waar behalve zesduizend woningen onder andere het NS-intercitystation Stadionpark, een campus en veel groen komen. De partijen die bij dit megaproject betrokken zijn, tekenen vandaag op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam een contract dat als basis dient voor verdere samenwerking.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam