Spandoek van supporters gericht aan de directie, buiten stadion De Kuip tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk op 16 mei.
Volledig scherm
PREMIUM
Spandoek van supporters gericht aan de directie, buiten stadion De Kuip tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk op 16 mei. © ANP/Pieter Stam de Jonge

Ook Feyenoorddirecteur Koevermans en jurist kregen ‘huisbezoek’ van harde kern: ‘Pure intimidatie’

Kopstukken binnen Feyenoord en uitgesproken voorstanders van een nieuw stadion aan de Nieuwe Maas; ze kunnen rekenen op een huisbezoek van de harde kern, die zich verzet tegen Feyenoord City. De verontwaardiging is groot, maar het probleem is structureel van aard.

 1. Reconstructie van dé kwestie die Rotterdam al tien jaar in zijn greep houdt: waarom lukt het niet met het nieuwe Feyenoordstadion?
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Reconstruc­tie van dé kwestie die Rotterdam al tien jaar in zijn greep houdt: waarom lukt het niet met het nieuwe Feyenoord­sta­di­on?

  Al tien jaar droomt Feyenoord van een nieuw stadion. Al tien jaar denkt de gemeente mee. Maar nog altijd is er geen beslissing. Hoe kan dat? Reconstructie van een slepend proces, met hoofdrollen voor falende bestuurders, rivaliserende multimiljonairs en fanatieke supporters. ‘Als dit niet lukt, zoekt Feyenoord het zelf maar uit.’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam