Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Ook tram 21 rijdt niet in de zomer

Niet alleen tram 24 (Rotterdam-Holysingel Vlaardingen) rijdt tijdens een deel van de zomer niet, ook tram 21 ligt er van 30 juni tot en met 26 augustus uit omdat het spoor moet worden vervangen.

Dat betekent dat de inwoners van Schiedam-Noord aangewezen zijn op de bus. De RET zet pendelbussen in. Het gaat om de route tussen station Schiedam Centrum en tramhalte Harreweg. 

,,In Vlaardingen kunnen reizigers ter vervanging van de tram gebruikmaken van de bussen 56 en 57'', vertelt een woordvoerster van de RET. ,,In Schiedam zetten we pendelbus 721 in. Daarmee hopen we de reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn.''

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio Waterweg? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

 1. EUR neemt maatregelen: verdachte seksueel geweld volgt op andere dagen college
  PREMIUM

  EUR neemt maatrege­len: verdachte seksueel geweld volgt op andere dagen college

  De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft maatregelen getroffen, zodat studente Cece Dao (21) niet meer geconfronteerd wordt met de man die haar seksueel belaagd zou hebben. Toen de van oorsprong Vietnamese studente na een uitwisseling vorige maand terugkwam op de universiteit, bleek ze tot haar grote schrik bij dezelfde verplichte lessen te zijn ingedeeld. Er is nu gezorgd dat zij en de man op andere dagen colleges volgen.
 2. Man (22) die openhartoperatie op straat kreeg na steekpartij Club Vibes, maakt het beter

  Man (22) die openhart­ope­ra­tie op straat kreeg na steekpar­tij Club Vibes, maakt het beter

  De 22-jarige man die op 29 december vorig jaar bij een steekpartij bij Club Vibes zwaargewond raakte maakt het beter. Dat meldt zijn advocaat. Hij werd samen met vier vrienden die zaterdagochtend bij het verlaten van de Rotterdamse discotheek geslagen en met scherpe voorwerpen gestoken. Het 22-jarige slachtoffer kreeg op straat een openhartoperatie. Hij was vandaag bij de zitting tegen de verdachte aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam