De fietsenstalling achter Rotterdam Centraal krijgt speciale plekken voor bredere fietsen. De uitbreiding begint binnenkort. Voor 20 augustus moet iedereen wel eerst zijn fiets weghalen.
Volledig scherm
De fietsenstalling achter Rotterdam Centraal krijgt speciale plekken voor bredere fietsen. De uitbreiding begint binnenkort. Voor 20 augustus moet iedereen wel eerst zijn fiets weghalen. © Sanne Donders

Opgelet: haal op tijd je fiets uit stalling Rotterdam Centraal (anders ben je hem kwijt)

Gebruikers van de fietsstalling achter Rotterdam Centraal opgelet: de stalling wordt bijna ontruimd. Rotterdam start volgende maand met de uitbreiding, maar daarvoor moet de fietsparkeerplaats deels leeg. Wie voor 20 augustus - nog midden in de vakantietijd - zijn tweewieler niet weghaalt, heeft pech. Alle ‘overblijffietsen’ worden daarna afgevoerd naar het gemeentelijke Fietspunt helemaal aan de andere kant van de stad. 

  1. Kom je vitamine C tekort? Ga rimpelroos plukken in de allereerste straatapotheek van Rotterdam
    PREMIUM

    Kom je vitamine C tekort? Ga rimpelroos plukken in de allereer­ste straatapo­theek van Rotterdam

    Kom je vitamine C tekort? Dan hoef je vanaf nu geen bruistabletten meer bij de apotheek te halen, maar kun je ook rimpelroos plukken in de allereerste straatapotheek van Rotterdam. De Groenemorgen agency en bureau Buit zijn deze bij wijze van proef gestart op Cool Zuid. Als het aan hen ligt, komen er nog eens tien straatapotheken in de vorm van kleine eetbare stadsparkjes bij, waar bewoners samen voedsel laten groeien en oogsten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam