Volledig scherm
De politie trad onder andere op tegen automobilisten die bij het verlaten van de club rommel uit hun wagen gooiden. © Politie

Opnieuw onrustig in omgeving van Club Blu

UPDATEVoor de tweede keer in een maand tijd is het in de omgeving van Club BLU aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam-Oost onrustig geweest. Een bezoeker liep afgelopen nacht een dik oog en een dikke lip op nadat hij het aan de stok kreeg met andere bezoekers. 

Wat de aanleiding voor de vechtpartij was, is onduidelijk. De politie trad ook op tegen automobilisten die er nogal vreemd weggedrag op nahielden toen ze weggingen. Ze reden bijvoorbeeld te hard, claxonneerden onnodig of gooiden afval uit het raam. 

Eind vorige maand was het ook al raak.  In de buurt van  Club Blu werd toen een man opgepakt die vermoedelijk betrokken was bij een schietpartij. Getuigen waarschuwden toen de politie. Beveiligers van de horecagelegenheid gingen achter een mogelijke verdachte aan. Mede door hun inzet kon hij uiteindelijk worden aangehouden.  

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken. Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam