Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Oproep: welke overleden geliefde verdient een mooi portret in deze krant?

 Er werd vroeger wel gezegd dat ieder mens minstens tweemaal in zijn leven in de krant stond: bij zijn of haar geboorte en nog een keer bij zijn of haar overlijden. Die ‘tweemaal’ doet echter lang niet altijd recht aan wat iemand in zijn leven heeft gedaan of meegemaakt. Soms verdient iemand postuum nogmaals aandacht.

Deze krant gaat vanaf komende maand in de rubriek ‘Van wieg tot graf’ wekelijks het verhaal vertellen van een onlangs overleden stad- of streekgenoot. Ken je als familie of nabestaande iemand die het verdient te worden herinnerd en wiens verhaal beschreven moet worden, laat het de redactie van AD Rotterdams Dagblad dan weten. Je kunt je reactie sturen naar rd.reageren@ad.nl.

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacystatement.

  1. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

    Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

    Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam