Volgens BekendeBuren zou Jan Peter Balkenende deze villa hebben gekocht.
Volledig scherm
Volgens BekendeBuren zou Jan Peter Balkenende deze villa hebben gekocht. © BekendeBuren

Oud-premier Jan Peter Balkenende koopt villa van miljoen in contanten

Hij mag dan bekend staan om zijn 'Balkenendenorm', zelf verdient de voormalige premier Jan-Peter Balkenende op dit moment waarschijnlijk iets meer. Volgens BekendeBuren heeft hij namelijk een villa in Capelle aan den IJssel van meer dan een miljoen euro in contanten gekocht.

 1. Plots kijken bewoners uit op ‘monsterlijk grote’ installatie: ‘Alsof er ruimteschip in de wijk is geland’
  PREMIUM

  Plots kijken bewoners uit op ‘monster­lijk grote’ installa­tie: ‘Alsof er ruimte­schip in de wijk is geland’

  ‘Alsof er een ruimteschip in de wijk is geland.’ Omwonenden van een basisschool in Oud-Beijerland zijn op z’n zachtst gezegd not amused met de nieuwe afzuiginstallatie die een paar weken geleden met een hoogwerker op het dak van het schooltje is geplaatst. Het ding is monsterlijk groot, lelijk en áls-ie straks gaat draaien, vrezen bewoners als Eef van Krimpen ‘met grote vreze’ voor geluidsoverlast.
 2. ‘Mooi paars’ college geeft direct gas: dit zijn de nieuwe plannen voor Capelle
  PREMIUM

  ‘Mooi paars’ college geeft direct gas: dit zijn de nieuwe plannen voor Capelle

  Capelle aan den IJssel wil de inwoners de komende jaren laten meebeslissen over het wel en wee van hun buurt. Het nieuwe college van Leefbaar Capelle, VVD, D66 en PvdA - ‘mooi paars’ - wil in delen van de stad onder Capellenaren peilen of een bepaald idee in goede aarde valt. Ook op andere vlakken krijgen burgers volop de kans om hun zegje te doen over zaken die hen boven het hoofd hangen. Burgemeester Peter Oskam waakt over dit proces.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam