De overvaller bedreigde het personeel met een schroevendraaier.
Volledig scherm
De overvaller bedreigde het personeel met een schroevendraaier. © Shutterstock

Overvaller met schroevendraaier slaat mogelijk drie keer toe

De politie is op zoek naar een man die gisteren met een schroevendraaier een supermarkt aan de Oudedijk in Rotterdam overviel. Mogelijk zou hij twee eerdere overvallen op soortgelijke wijze hebben gepleegd. 

De man stond gisteravond met een pak fruitsap in de rij. Toen hij aan de beurt was, beet hij het personeel toe: ‘Geef me je geld, anders maak ik je dood’. Daarna deed hij een greep in de kassa en nam hij de benen. Volgens de politie vertoont dit gelijkenis met twee eerdere overvallen: op 3 februari bij een benzinestation aan de Vredenoordkade en een dag eerder bij een winkel aan de Goudsesingel. In alle gevallen komt het signalement van de dader overeen. 

  1. Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Hartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnen blijven vanaf de stoep een hart onder de riem. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag met iedereen delen. Dinsdag vliegt er daarom een speciale AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis boven Rotterdam om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Wil je in beeld, meld je dan nu aan.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam