Papa Jay noemt de liefde tussen hem en Saffiera 'heel pril'.
Volledig scherm
Papa Jay noemt de liefde tussen hem en Saffiera 'heel pril'. © Frank de Roo

Papa Jay viert Pasen met zijn nieuwe liefde Saffiera

Papa Jay (36), bekend van het KRO-NCRV-programma Een Huis Vol, zat gisteren niet alleen met zijn vijf kinderen aan de paasbrunch. Ook zijn nieuwe liefde Saffiera had  een plek aan tafel. Volgens Papa Jay - die in het echt Jay Lopez heet - is het allemaal ‘nog heel pril'.

 1. Van alleenstaande vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?
  PREMIUM

  Van alleen­staan­de vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?

  Van de liefdevolle alleenstaande vader van vijf, naar ‘de man van die donatie’. De 37-jarige Rotterdammer Jay Lopez, liefkozend Papa Jay genoemd, kreeg vorig jaar een cheque van ruim 94.000 euro overhandigd door een fan van het tv-programma Een Huis Vol. Dat leverde niet alleen financiële rust, maar ook veel jaloerse blikken en afgunst op. Toch is híj niets veranderd. Papa Jay predikt nog altijd (zelf)liefde, dankbaarheid en zelfstandigheid.
 2. Naomi (17) ontmoette haar vriend tijdens dansen in de regen: ‘Ik heb al bijna twee maanden verkering’
  PREMIUM
  ik zeg je

  Naomi (17) ontmoette haar vriend tijdens dansen in de regen: ‘Ik heb al bijna twee maanden verkering’

  Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Naomi Zark uit Capelle aan den IJssel heeft katten die graag een vorkje mee prikken: „Rickie staat op mijn schouder als ik eet en dan moet je oppassen.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam