In het Erasmus MC wordt de vrouw in strikte isolatie verpleegd. Hier zou geen risico zijn op besmetting van andere patiënten of bezoekers.
Volledig scherm
In het Erasmus MC wordt de vrouw in strikte isolatie verpleegd. Hier zou geen risico zijn op besmetting van andere patiënten of bezoekers.

Patiënte Erasmus MC heeft daadwerkelijk coronavirus, verpleegd in strikte isolatie

updateEen 49-jarige patiënte van het Erasmus MC blijkt daadwerkelijk het coronavirus te hebben. Een tweede test heeft dit bevestigd. De vrouw uit Altena werd vrijdag overgebracht van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem naar het Erasmus MC, waar zij in isolatie wordt verpleegd. Inmiddels hebben in ons land tien personen het virus onder de leden.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Rotterdam opgeschrikt door drie explosies in één nacht
  Play

  Rotterdam opge­schrikt door drie explosies in één nacht

 2. Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'
  Play

  Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'

Rotterdam